Η εταιρία μας παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη, σε θέματα επισκευής, συντήρησης και αναβάθμισης με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, ειδικών εργαλείων της FORD και καταρτισμένου προσωπικού που φροντίζει για την σωστή συντήρηση και πρόληψη βλαβών.

service

Το τμήμα του Service αποτελεί αιχμή του δόρατος μας!

Στις εγκαταστάσεις της μονάδας μας προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, το λεγόμενο after sale support γίνεται με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, ειδικών εργαλείων της FORD και καταρτισμένου προσωπικού που φροντίζει για την σωστή συντήρηση και πρόληψη βλαβών. Τα διαγνωστικά μηχανήματα καθώς και η εμπειρία χρόνων δίνουν την δυνατότητα εντοπισμού και επίλυσης βλαβών, αν και η φιλοσοφία μας είναι η πρόληψη αυτών με την σωστή συντήρηση και χρήση γνήσιων ανταλλακτικών ή εφάμιλλης ποιότητας.

fanopoieio

Τεχνογνωσία, Εμπειρία και Σύγχρονος Εξοπλισμός

Το τμήμα του φανοποιείου άρτια εξοπλισμένο φροντίζει για την επισκευή του αμαξώματος, αντικαταστάσεις και εφαρμογές, επιπλέον παροχές όπως η διεκπεραίωση διαδικασιών αποζημίωσης από ασφαλίστηκες εταιρίες κάνουν υψηλή την παροχή υπηρεσιών του τμήματος.

antallaktika

Πολλαπλές επιλογές και λύσεις

Στο τμήμα των ανταλλακτικών φροντίζουμε να υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλα τα αναλώσιμα, επιλογές ανάμεσα σε γνήσια και εφάμιλλης ποιότητας με σκοπό την μείωση του κόστους. Οι πάνω 1200 κωδικοί γνήσιων ανταλλακτικών σε stock και καθημερινό εφοδιασμό με πολλαπλά δρομολόγια από κεντρικούς εισαγωγείς καλύπτουμε τις ανάγκες σας. Επιπλέον στο τμήμα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών υπάρχουν επιλογές που δίνουν οικονομικές λύσεις.

tuning

Βελτίωση με γνώμονα την ικανοποίηση του Οδηγού!

Η πολύχρονη συνεργασία μας με βελτιωτικούς οίκους του εξωτερικού, η εμπειρία μας μέσα από δοκιμές σε demo οχήματα μας καθώς και δεκάδες project μας έχουν δώσει την δυνατότητα επιλογής των καλύτερων βελτιωτικών προϊόντων τα οποία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας έχουν άριστα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αυτά κάνουν το γύρω του κόσμου και εμάς υπερήφανους, δίνοντας μας νέα κίνητρα για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να σταθούμε αντάξιοι των απαιτήσεων. Στις παροχές βελτίωσης συγκαταλέγονται και το τμήμα εφαρμογής μεμβρανών αλλαγής χρώματος (wrapping) τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, περιποίηση αμαξώματος.

elastika

Τα Ελαστικά φροντίζουν για την σωστή πρόσφυση του οχήματος.

Η μονάδα μας στο τμήμα των ελαστικών με πολλαπλές επιλογές και κριτήρια το κόστος, τις απαιτήσεις του οδηγού και την χρήση του οχήματος φροντίζει για την σωστή εφαρμογή ελαστικών, την ζυγοστάθμιση αυτών καθώς και την ευθυγράμμιση του οχήματος.

metaxeirismena

Επιλογές που αποτελούν Ευκαιρίες!

Ο αριθμός του πελατολογίου μας δίνει την δυνατότητα να διαχειριζόμαστε ένα στόλο οχημάτων για τα οποία είμαστε υπεύθυνοι ως προς την συντήρηση και το ιστορικό τους. Έτσι ελέγχουμε οχήματα τα οποία είναι προς πώληση-αντικατάσταση και σας ενημερώνουμε για τυχόν επιλογές μεταχειρισμένων.

TOP